Gynaecologie en verloskunde

obgyn_1920x1080.jpg

Gynaecologie en verloskunde

Welkom bij onze afdeling voor Vrouwenzorg, waar we ons richten op het welzijn van vrouwen en hun voortplantingsgezondheid. Onze afdeling, die zowel Obstetrie als Gynaecologie omvat, blijft nauwlettend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied en past deze toe in onze zorgpraktijk. We bieden een scala aan diensten aan, variërend van prenatale zorg, bevallingen en kindergynaecologie tot de behandeling van menopauzale symptomen en gynaecologische chirurgie.

Onze deskundige zorgverleners staan klaar om te helpen bij diverse situaties, zoals het faciliteren van pijnverlichting tijdens de bevalling door middel van epidurale verdoving. We bieden ook zorg en begeleiding bij de menopauze, nauwlettende controles tijdens risicovolle zwangerschappen (bijvoorbeeld bij schildklierafwijkingen, hoge bloeddruk, oedeem en bloedarmoede), en monitoring bij zwangerschappen van meerlingen.

Daarnaast bieden we screenings aan voor genetische aandoeningen zoals verstandelijke beperkingen (via dubbele en drievoudige screening en meting van nuchale doorschijnendheid), en voeren we verloskundige doppler-onderzoeken uit om de gezondheid van de baby te beoordelen. Voor complexere situaties bieden we ook keizersnedes aan, naast behandelingen voor aandoeningen zoals eierstokcysten, genitale wratten en overmatig menstrueel bloedverlies.

Onze zorg omvat ook preventieve maatregelen, zoals kankerscreening, mammografie en baarmoederhalsuitstrijkjes (Pap-testen), om ervoor te zorgen dat uw gezondheid altijd de hoogste prioriteit heeft. We bieden een uitgebreide reeks behandelingsopties, variërend van conservatieve benaderingen tot chirurgische ingrepen, waaronder baarmoederoperaties, cryotherapie voor laesies en behandelingen voor baarmoederhalsaandoeningen.

Daarnaast zijn we er trots op dat we begeleiding en behandeling bieden bij vruchtbaarheidsproblemen en osteoporose. Onze missie is om elke vrouw de zorg en aandacht te bieden die ze verdient, gedurende alle fasen van haar leven.