Biochemisch laboratorium

pexels-chokniti-khongcdhum-2280571

Biochemisch laboratorium: Het verkennen van biochemische mechanismen in gezondheid en pathologie

Ons Biochemisch Laboratorium opereert op het snijvlak van geavanceerde laboratoriumwetenschap en medische diagnostiek. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van biochemische mechanismen die ten grondslag liggen aan zowel gezondheid als ziekte. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat ziektepreventie, nauwkeurige diagnose, differentiële diagnose, prognostische bewaking en op maat gemaakte behandelingsevaluaties met behulp van biologische materialen zoals serum, plasma, weefsels en diverse lichaamsvloeistoffen.

Door de vakkundige toepassing van chemische en moleculair biologische technieken voeren we nauwgezette analyses uit die voldoen aan de hoogste normen. Geworteld in het domein van de medische laboratoriumwetenschap, omvatten onze inspanningen het onderzoeken van orgaanfunctionaliteit, oordeelkundige testselectie en -implementatie, scherpzinnige medische interpretatie van resultaten, naadloze samenwerking met klinische professionals en dynamische aanpassing aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en innovaties.

Binnen onze afdeling Klinische Biochemie bieden we een breed scala aan geaccepteerde tests binnen gespecialiseerde afdelingen, waaronder hormoonanalyse, hematologie en stolling, bepaling van medicijnniveaus en evaluatie van tumormarkers.

Voorbeelddiensten:

– Hormoonanalyse
– Profilering metabolisme
– Radioimmunoassay (RIA) onderzoeken
– Urineonderzoek
– Uitgebreide hematologische beoordeling