Microbiologie

WebsiteJpg_XL-FMICB_Main Visual_Cyan_Website

Microbiologie

Ons ervaren team van technisch personeel staat garant voor betrouwbare, nauwkeurige en hoogwaardige medische laboratoriumdiensten. Deze diensten worden uitgevoerd in overeenstemming met zowel wetenschappelijke als ethische principes. Wij maken gebruik van ultramoderne technologische apparatuur die voldoet aan internationale normen. Ons voornaamste doel is om laboratoriumdiensten van uitstekende kwaliteit te leveren, die wereldwijd als betrouwbaar worden erkend.

Bij elk monster dat bij ons binnenkomt, wordt een unieke barcode toegewezen. Deze barcodes worden gekoppeld aan de monsters in ons systeem, waarna de analyses worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde barcodetechnologie. Onze laboratoria voor biochemie en microbiologie voeren een breed scala aan routinematige en specifieke tests uit. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van gespecialiseerde kits en geautomatiseerde analysers.

De tests die wij uitvoeren omvatten onder andere:

– Routinematige biochemische tests, zoals tests voor diabetes, leverfunctie, alvleesklierwerking, galwegen, nierfunctie, hartgezondheid, lipidenprofiel, bloedarmoede, elektrolytenbalans en botmarkers.
– Kweektesten.
– Hematologische testen.
– Serologische tests, die een cruciale rol spelen bij de diagnose van eiwitten in lichaamsvloeistoffen, hepatitis, zwangerschapsinfecties en reumatologische aandoeningen.
– Hormoon-, tumormarker- en medicijnspiegeltests.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van resultaten van de hoogste kwaliteit en dragen bij aan een nauwkeurige diagnose en effectieve behandeling van patiënten. Onze geavanceerde technologieën en deskundige teamleden staan garant voor een professionele en zorgvuldige aanpak van elk aspect van ons laboratoriumwerk.