Long- en borstziekten

InterstitialLungDisease_share

Long- en borstziekten

Wij stellen onze diensten ter beschikking voor het onderzoeken, vaststellen van diagnoses en behandelen van aandoeningen van het ademhalingsstelsel. Dit wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde arts, met behulp van geavanceerde benaderingen en technologieën. Onze focus ligt op het herstellen van de gezondheid van onze patiënten binnen een scala aan gebieden, waaronder longziekten, tuberculose, allergie-immunologie en ademhalingsslaapstoornissen.

Binnen onze praktijk behandelen we aandoeningen van de borstkas. Deze aandoeningen nemen in incidentie en variëteit toe, mede als gevolg van factoren zoals luchtvervuiling en het groeiende aantal rokers. Onze benadering is volledig in lijn met het meest uitgebreide wetenschappelijke kader. Binnen onze afdeling bevinden zich diverse laboratoria, uitgerust met de benodigde technische en technologische apparatuur voor de diagnose en behandeling van alle mogelijke ziekten die kunnen voortkomen uit aandoeningen van de borstkas.

Onze diensten omvatten onder andere:

– Allergietesten
– Diagnose, behandeling en nazorg voor astma
– Diagnose, behandeling en nazorg voor bronchitis
– Diagnose, behandeling en nazorg voor COPD
– Behandeling van ademhalingsstoornissen
– Diagnose en behandeling van chronische hoest en piepende ademhaling
– Diagnose, behandeling en nazorg voor kortademigheid
– Begeleiding bij stoppen met roken
– Interpretatie van ademhalingstests
– Slaaplaboratorium voor diagnose en behandeling van slaapproblemen
– Diagnose, behandeling en nazorg voor tuberculose en andere longaandoeningen
– Diagnose en behandeling van longziekten

Bij ons staat heldere communicatie en toegankelijkheid voorop, zodat al onze patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.