Intensive care

pexels-rdne-stock-project-61329158

Volwassen Intensieve Zorg

Binnen onze Intensieve Zorg-afdelingen worden complexe diagnostiek en behandelingen geboden aan patiënten die kampen met ernstige levensbedreigende aandoeningen, alsook aan degenen die een nauwgezette nazorg vereisen na chirurgische ingrepen. Onze afdelingen zijn nauwkeurig vormgegeven met de behoeften van de patiënten in gedachten, bestaande uit Algemene Intensieve Zorg, Chirurgische Intensieve Zorg, Coronaire Intensieve Zorg en Neonatale Intensieve Zorg. Binnen deze gespecialiseerde eenheden worden patiënten met uiterste toewijding en succes behandeld voor diverse aandoeningen, zoals ernstige infecties, respiratoire problematiek, postoperatieve intensieve monitoring, cerebrovasculaire incidenten, traumatisch letsel en acute verlammingsverschijnselen.

Specialistische Zorg voor Pasgeborenen

Ons team van professionals binnen de Neonatale Intensieve Zorg Eenheid staat onafgebroken klaar om uitgebreide medische en chirurgische zorg te bieden aan onze pasgeborenen. Deze eenheid is bemand door een specialist in neonatale intensieve zorg, ondersteund door een deskundig verpleegkundig team en een lactatiekundige.

Binnen deze afdeling worden alle vereiste behandelingsprotocollen met zorg toegepast op onze pasgeborenen, terwijl wij er eveneens naar streven om onze families op de hoogte te houden gedurende elk stadium van het behandeltraject. Tijdens het verblijf op onze intensieve zorgafdeling hebben onze families de mogelijkheid om kostbare tijd door te brengen met hun pasgeborenen, waarbij onze kleine patiënten zowel de liefdevolle aanwezigheid van hun ouders als de hoogstaande medische ondersteuning mogen ervaren.